mandag 28. mars 2011

Noe bra, fram i tid

Tenkte at bloggen ikke skulle handle om hver eneste lille detalj i denne perioden med cellegift. Ble lei av tanker og ord rundt sykdom. Etter 2 mnd`s panikk kunne jeg endelig tenke`sommer` uten stikk i magen og et `hvor er jeg da` / `hva vet jeg da`. Endelig le av en situasjon, en film. 2. kur er tilbakelagt. Immunforsvaret er elendig, generelt. Stasjon Haukeland i dag. Observasjon pga virusinfeksjn og 0,5 hvite blodlegemer (for dere som vet hva det betyr). Flotte stenger med tv/internett-skjerm over hver seng. Alenerom og greier. Tid for bloggoppdatering. Gode dager innimellom. Overgang til parykk gikk greit. Syns jo det var rart. Klippet mitt eget i god tid. Litt vemodig. Det ble kaldt. Sover med sjal. Fikk tak i karnevals parykker til guttene. Ville ta vekk noe av det rare og triste. Det blir mitt tips til andre med barn... Parykk-party. Fin kveld. Latter til mageknip. Lenge siden sist. Guttene takler det ok. Noe blir komikk, som eldstemann (snart 5) til svigermor: Mamma har mysta ein pupp! Men vanskelig med forutsigbarhet. Skal snart tillate meg tanken `det er gode sjanser for at jeg blir helt frisk`. Redd for flere av de skumle beskjedene. Har billetter til Dylankonsert 29.juni. 1.plan om noe bra, fram i tid. Skal da feire at de 6 kurene er over.

4 kommentarer:

 1. Hadde vært kjekt med besøk i sommer, om formen er på plass .)

  SvarSlett
 2. Bra at du har planer å se fram til når du er ferdig. Dylan blir balsam, og da er sommeren her også! Ta vare på deg selv, og de gode stundene.

  SvarSlett
 3. Hei. Nå er jeg der du var i desember- på ultralyd ble det oppdaget en kul i ene brystet - kan ikke kjenne den men den er der. Tok første prøve som bare viste at de måtte ta flere prøver. Venter nå på time på Haukeland. Mange tanker og mye usikkerhet. Hjelper litt å lese om andre med samme erfaring.
  - Tita

  SvarSlett
 4. Dunkeldunkel: du har nå vært her på noe av det verste (dvs rett etter jeg fikk vite dette) så vi må håpe på en bedre sommeren og besøk, ja!
  Godbedring: tusen, tusen takk! Alt det beste til deg og.
  Tita: godt å høre at det hjelper å lese om andre, det syns jeg og. Spesielt i den første forvirrende, usikre og skremmende tiden. Anbefaler deg å skrive. Dagbok eller blogg, for å sette noen ord på tankene. Ting har roet seg litt for min del. En dag skal jeg prøve å samle noe av det som hjalp den første tiden (selv om vi alle er forskjellige). Lykke til videre!

  SvarSlett

Takk for kommentar!