tirsdag 1. mars 2011

Ok ok


1. kur overstått. Ikke så mye å fortelle annet enn at gift-delen i 'cellegift' ble mer enn et ord. 4 timer etter at dosen var satt fikk fjeset faktisk en grønn-tone i det bleke. Litt Disney men ikke så mye trøst i det. Godt å være på sykehushotellet. Klarte å se en film og sov deretter 14 timer i strekk. Dag nummer 2 var super. Besøk av gode venner. Fikk/fikk låne bøker og flere filmer. Gikk tur. Trodde det hele var over for denne gang. Så kom dag 3 og 4 med kraftig kvalme igjen. Har bare døst og døst. Litt uventet akkurat det der (den gode dagen, ikke de dårlige). I dag (4. dagen) går det greit. Tok minste mulige runde i utmarka. Litt ustø/skjelven til beins, men godt med frisk luft.

I morgen er det bytur. Parykken har kommet og skal tilpasses. Tenkte å klippe håret litt gradvis i dagene som kommer. Ha guttene med på det. De må jo bare venne seg til å se meg både med og uten hår. Prøver å få det til å høres gøy ut at jeg skal se ut som onkel på håret, men responsen er dårlig.

Ser at jeg generelt skriver lite om det å være mor til tre små. Det er fordi dette punktet er det aller såreste nå. Knuser hjertet.


(Maleri av Franz Gertsch)

6 kommentarer:

 1. Jeg får helt tårer i øynene her jeg sitter.
  Syns du virker utrolig sterk. Merker at jeg tenker masse på deg og på dine små - rart det for vi har jo aldri møttes. Men historien din rører meg.

  Nyt tiden med guttene dine når du har det bedre, samle energi gjennom dem.

  Klem Siri

  SvarSlett
 2. Huff, ja det blir en tøff tid nå! Hvil ut på de dårlige dagene og drikk små slurker med vann selv om du er kvalm. Selv reagerte jeg veldig forskjellig fra gang til gang, men kom meg raskest igjen de gangene jeg tvang ned mat og drikke.

  Ungene mine har ikke brydd seg om håret! Jeg fortalte toåringen at jeg kom til å bli som lillebror på håret (han var 5 mnd da jeg fikk diagnosen). Jeg klippet meg gradvis og er glad for at jeg aldri tok alt. Jeg tok nok det med håret tyngst av alle i familien.

  Sender mange gode tanker og håper du kommer deg raskt på beina og hjem til guttene :) Nyt hver eneste gode time og ta med mange bilder av ungene på sykehuset neste gang :)

  SvarSlett
 3. Merkelig det der... Jeg var også i bedre form dag 2 enn 3 og 4! Hadde nesten vært bedre omvendt, for det var mer forventet.
  Lykke til videre:)

  SvarSlett
 4. Det du beskriver mht formen etter cellegiftkur (FEC100) ligner veldig på mine erfaringer også. Det jeg måtte minne meg selv på etterhvert var at det å være sulten i seg selv kan gjøre at en blir kvalm... så det lønner seg å få i seg nok drikke og næring.
  Har du forresten vært innom www.paahodet.no? Jeg fikk prøve produktene herfra på sykehuset, og de er veldig behagelige. Her kan du også bruke rekvisisjonen fra sykehuset.
  Ta godt vare på deg selv. Lykke til!

  SvarSlett
 5. Jeg er 15 år gammel. Jeg ble født med HIV, min mor gikk bort på grunn av HIV-infeksjonen, og jeg angrer på hvorfor jeg aldri møtte Dr. Itua. Han kunne ha kurert mamma for meg, fordi det var enlig mor for moren min at jeg kom over Dr. itua-helende ord. online om hvordan han kurere forskjellige sykdommer i forskjellige raser sykdommer som HIV / Aids Herpes, Parkison, Astma, Autisme, Copd, Epilepsi, helvetesild, forkjølelsessår, infertilitet, kronisk fatiguesyndrom, fibromyalgi, kjærlighetsspell, prostatakreft, lungekreft, glaukom ., psoriasis, levercirrose, grå stær, makuladegenerasjon, Chrons sykdom, smittsom mononukleose., hjerte- og karsykdommer, lungesykdom. forstørret prostata, osteoporose. alzheimers sykdom, psoriasis, bipolar lidelse, demens., tach sykdom, brystkreft, blodkreft , Kolo-rektal kreft, kjærlighetsformulering, kronisk diaré, atxi, leddgikt, amyotrofisk lateral skoliose, fibromyalgi, fluorokinolon toksisitet syndrom fibrodysplasi Ossificans Progres Sclerosis, svak ereksjon, brystforstørrelse, Helse les, stivkrampe, kikhoste, tuberkulose, polio og difteri) Diabetes Hepatitt til og med kreft. Jeg var så spent, men skremt samtidig fordi jeg ikke har kommet over slike ting på nettet, så kontaktet jeg Dr Itua på Mail drituaherbalcenter@gmail.com/ . Jeg chatter også med ham på appen +2348149277967. Han forteller meg hvordan det fungerer, så sier jeg ham at jeg vil fortsette. Jeg betalte ham så raskt. Postkontoret i Colorado at jeg mottar urtemedisinen min innen 4/5 arbeidsdager. og her lever jeg sunt igjen, kan forestille meg hvordan gud bruker menn til å manifestere verkene sine. Jeg skriver i alle artikler på nettet for å spre gudsarbeidet til Dr. Itua urtemedisin, Han er en stor mann.

  SvarSlett

Takk for kommentar!