torsdag 10. februar 2011

Fin dag

Den skumle legetimen er overstått og resultat av videre vevsprøver viser at det ikke var én kul på 3 cm men to små på 1,5 og 0,8 cm, tett i tett. Over tid ville de ha vokset sammen til en. I tillegg flere forstadier. Dermed helt rett å få brystet fjernet så fort som mulig. Av de 12 lymfeknutene som ble operert ut var ingen infisert, heller ikke den som så "mistenkelig" ut. Dette er fantastiske nyheter! Samtidig forvirrende og skremmende at brystet så tydelig var i et kaos av kreftceller. Ettersom dette er en av de hissige, hurtigvoksende typene er det bare en ubeskrivelig lettelse at det nå ser ut til at det ble tidlig oppdaget. Legen mener dette har kommet i løpet av måneder.

Nå er det å vente på innkalling til kreftavdelingen og få dato for første cellegift. Var innom frisøren på Haukeland og så på parykkmodeller. Prøvde en på og det ble jo bare rart. Egentlig mye flottere enn det temmelig tynne, glatte håret jeg har fra før. Har god tid til å bestemme meg, men greit å venne seg til tanken. Når det nærmer seg så tar de inn 4 og jeg velger en av de eller ingen og man bestiller 4 til. Bra ordning. En så absolutt bagatell i det store og hele.

Ellers kjenner jeg nesten ikke mer til blodproppene i lungene. Veldig god virkning av blodfortynnende. Setter en sprøyte i magen hver kveld. Litt vondt, men enda en bagatell. Jeg er så takknemlig for alle medisiner som finnes og alt som blir oppdaget i tide.

Tusen takk for fine og oppmuntrende kommentarer!
Og takk til kjære L som var med til legen!

(Bilde: Fassbinder)

4 kommentarer:

 1. GOMORGEN såååå bra måtte inn og se hvordan dine resultater var...vet hva det er og vente på slike ting.. nå kan du bare se fremover .nyte våren og familien din.. og gode medisiner er det og flere kommer nok. så dette går bra . ha en fin dag og helg klem fra wimsa

  SvarSlett
 2. Hei,

  så godt for deg at det kommer gode nyheter.
  Sender deg mange gode tanker:)
  Klem Siri

  SvarSlett
 3. Kjempebra med slike nyheter! Nå kan du bare glede deg til sommeren og til behandlingen er over.

  SvarSlett
 4. Puh! Det var jammen godt å høre! Nå kan du puste ut litt og nyte guttene dine :)
  Klem

  SvarSlett

Takk for kommentar!