søndag 23. januar 2011

Nye dager

Jeg kom meg omsider til undersøkelse med fantombrystet i flammer og fikk streng beskjed om å ikke vente så lenge neste gang. 'Typisk nordmenn, sa den polske doktoren. Skal aldri dramatisere. Ikke engang når det er på sin plass.' 260 ml sårvæske ble tappet ut. Bra at man ikke syns kroppsvæske (kjent og ukjent) er noe rart. Men, lyden sitter litt i enda. Og ansikts-uttrykket til den unge, pene sykesøsteren... Perspektiv.
Kom inn til Haukeland med t-skjorte inderst mot såret siden bandasjen er av. De kan lett skiftes hver dag. Har jo bare ett vatt-bryst, så det må utenpå t-skjorten. Altså først t-skjorte og så BH. Og ikke hvilken som helst BH. Valgte i farten den med mest hold, for å få press på dette "området". Svart med noe neon-oransje snøringer. Jaja. Måtte be doktoren hekte av fordi den ene armen ble stiv igjen etter disse dagene. Begynte å forklare at dette kanskje så litt rart ut, fikk inn poenget med hygiene, men virkelig rar er man vel der man står avkledd... gul og blå med tape på kryss og tvers.

Satt på båten hjem. Slo opp i et såkalt dameblad og blikket falt på ordene 'Hvordan unngå sprukne lepper i vinterkulden?'.
Tenkte fraværende 'Hvordan unngå døden?'

En vanlig dag i mitt nye liv. Litt av hvert. Mye rart. Men jeg føler meg fleksibel.
Det ulmer, så det blir bytur igjen allerede i morgen.

(Husker ikke hvor bildet kommer ifra)

6 kommentarer:

 1. Sånne fraværende tanker har jeg også hatt, mange, mange, mange av. Kjenner meg så utrolig godt igjen. Jeg har dem faktisk enda.

  SvarSlett
 2. hei du er utrtolig fikk og ordlegge deg...ja hva med sprukne lepper...oii det er jo ikke godt det da...men i sammenligning med det du har nå så hadde jeg nok hevet bladet i bosset.dette går bra du har en stå på vilje og det er BRA ha en fin mandag- wimsa

  SvarSlett
 3. Har også tenkt mye sånn, har hatt to alvorlige hjerteinfarkt, og etterpå når jeg hører folk klage over bagateller, blir jeg nesten litt sur....Men for dem er det vel ikke bagateller, da..har jo vært der selv...
  Liker å lese bloggen din, du skriver så bra! Ha en fin mandag! -Synne.

  SvarSlett
 4. Kjenner meg igjen i det du skriver, skal følge deg videre. Har selv en alvorlig diagnose så jeg leter etter "likesinnede" med humor og glød. Innimellom iallfall;-) Hilsen H

  SvarSlett
 5. Hei til deg. Jeg husker godt synet i speilet etter at jeg hadde tappet 250ml. sårvæske. Det var nesten litt som å miste brystet en gang til. Jeg syns det ble så stygt igjen, fra å nesten ha et lite bryst i noen dager..
  Sender deg varme tanker. : )

  SvarSlett

Takk for kommentar!