lørdag 8. januar 2011

Uro


Forkjølet. En bagatell i seg selv, men det kan utsette operasjonen om den ikke forsvinner. Har fått antibiotika av fastlegen bare for å få den fort unna. Får bare håpe antibiotikaen kan ta det. 5 dager til operasjon. Sover godt, heldigvis. Men vanskelig å ta det rolig om dagen. Har lest en god brosjyre rundt det å ha små barn (Når mor eller far har kreft), hvordan fortelle, hva skal man fortelle... Link nede til venstre. Ser så godt at eldstemann på 4,5 merker at vi voksne er urolige.

Bildet fant jeg her.

1 kommentar:

 1. Hei igjen
  Det høres ut som du har en veldig god støttespiller i din mor! Hør på henne :-)

  Synd med forkjølelsen. Drikk masse av det grønne pulveret du fikk (det gjør kroppen basisk, og da trives ikke bakterier, virus og sopp), drikk masse vann og grønn te, og kutt ut alt sukker - så vil ikke bakteriene trives hos deg i det hele tatt ;-)
  Hvitøk er også supert.

  Og VELDIG viktig at du tar gode doser med probiotika nå (de gode bakteriene til magen). For antibiotikaen ødelegger de gode bakteriene også, og det er ikke gunstig for noen. Fordøyelsessystemet er det viktigste du har - også der immunforsvaret opererer. Den beste kvaliteten på probiotika får du på helsekost - i kapsler eller flytende Biosa).

  God bedring på alle måter :-)
  Birgitte

  SvarSlett

Takk for kommentar!