lørdag 29. januar 2011

MR og havet

Resultatet av MR (av hodet) kom allerede i går og alt så fint ut! Ubeskrivelig takknemlig for alt som ser greit ut her og nå. Skal si takk til nisene neste gang de dupper på fjorden. Vet at dette uansett er lumske, uforutsigbare greier og at min "type" er aggressiv. Vet at noen ganger ser alt gale ut og så går det bedre enn forventet. Og noen ganger er det også omvendt. Men bra er bra. Vet at det er mye jeg ikke får vite, mye jeg ikke kan gjøre, men gjør det jeg kan.
Går en tur hver dag nå. Er heldig og har havet like ved. Gå litt, sitte litt, få dagslys, puste dypt, tenke bra. Har alltid likt myter, sanger, bilder osv knyttet til havet. Tro, håp og kjærlighet. Så ut på havet i dag og ba om styrke. Nå er det alvor.

(Bilde herifra)

7 kommentarer:

 1. hei så bra gratulere nå er det bare og tenke posetivt lettere sagt enn gjort sier nok du... som eg og sier selv.!!! ja ja godt det går mot vår herlig tid. ser du har små unger de gir mye glede håper du klarer og koble ut tankene for det er medisin og god frisk luft...ha det bra klem fra wimsa

  SvarSlett
 2. Det er fint at du har havet, det gir ro i sjelen å se på havet. Og så har du attpåtil niser der. Utrolig bra at du også takker dem. Ha en fin helg, det skal ihvertfall jeg som er kommet lengre på veien enn du er.

  SvarSlett
 3. Hei igjen. Puste dypt, ja, det er godt, og hjelper! Flott med MR.resultater, jeg vet, man tar ikke noe for gitt, men 1 -0 til deg. Minst! Håper du får sove godt om natta? Fortsett og tenke positivt! Det er ikke så lett bestandig, for meg lever ialle fall angsten et eget liv, kan legge meg rolig og våkne med hamrende hjerte,, men det går over, bestandig. Håper du får ei fin uke, m. hilsen M.

  SvarSlett
 4. JIPPI!! Det var godt å høre. Hadde egentlig ventet det. Fint at de passer på deg og sjekker alt. Du er i trygge hender.

  SvarSlett
 5. Så godt å høre at det var et oppmuntrende resultat av MR'en. Alle gode beskjeder er med på å bidra til å holde en oppe i en vanskelig situasjon.

  SvarSlett
 6. Så godt at det var gode nyheter til deg etter MR!
  Havet er fantastisk, gir rom for ettertanke og deilig å bare la blikket hvilke på det og bølgene.

  Sender deg mange gode tanker:)

  SvarSlett
 7. Hjelp å spre dette initiativet http://www.innen48timer.no/

  SvarSlett

Takk for kommentar!