mandag 10. januar 2011

Jeg fikk et par gode kort!

Telefon fra fastlegen i morges: 'Jeg har en god nyhet...' CT viste ikke spredning til lunger. De hadde sjekket lever i samme slengen. Heller ingenting der. Lymfekjertlene i armhulen syns de og så fine ut. Bildene sendes videre til Haukeland. Regner med at legen vil ta de 10 lymfekjertlene uansett, for sikkerhets skyld. Føler meg mye sterkere! Masse tårer og takk, takk, takk ut vinduet, opp mot himmelen, hva som enn finnes der av gode makter... Bokser ut i løse luften. Klar for operasjon. Ta brystet, ta håret, ta hva dere vil. Om jeg bare kan få lov å bli frisk.
Og tusen takk til dere som følger med meg og sender oppmuntring! Jeg har enda ikke gitt venner og familie denne bloggadressen. Vet ikke om jeg vil heller. Vi får se. Merker at det er godt å være noenlunde anonym når det gjelder å brette ut følelser og all slags tanker...

(Foto fra veggen her hjemme)

8 kommentarer:

 1. Åh jippi!! Så fantastiske nyheter. Sa jo at de gode kortene snart kom til deg:)

  SvarSlett
 2. Hurra, ja visst, og så er det operasjon allerede denne uken, så er du i gang. Det var gode nyheter.

  SvarSlett
 3. Det var gode nyheter! Gratulerer med gode kort!! Endelig! Nå er det bare å få tatt operasjonen, så er i alle fall den milepælen nådd. Jeg har selv fjernet begge brystene, riktig nok profylaktisk (forebyggende), og det er en operasjon du ikkje trenger å grue deg så alt for mye til:) Lykke til! Dette skal gå bra!
  Vennlig hilsen Kari

  SvarSlett
 4. Jeg fant bloggadressen din via en gruppe på fb :). Jeg vil bare ønske deg lykke til med operasjon og behandling.
  Jeg var i "dine sko" for 3 år siden. Hadde en liten gutt på bare 7 mnd (alenemor) og oppdaget en liten kul i venstre bryst. Jeg behøver sikkert ikke fortelle deg at jeg ble skrekkslagen. Skulle jeg ikke få oppleve å se min øyensten vokse opp?

  Jeg ble operert noen få dager etter diagnosen og hadde 6 cellegiftkurer og 33 strålebehandlinger. Og med engang behandlingen var igang så begynte jeg å slappe litt mer av. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt. Nå er jeg så frisk man kan bli av brystkreft :).

  Det er en skikkelig arbeidsøkt du er igjennom nå, og det vil bli tøft. Men som hos meg, så vil du helt sikkert finne masse styrke hos de små guttene dine :). Ikke legg lista for høyt, og forsøk å ta en dag om gangen.

  Lykke til :).

  mvh Elin

  SvarSlett
 5. Så fantastiske nyheter :-) Lykke til med operasjonen!
  Birgitte

  ps: takk for alle de fine bildene du deler

  SvarSlett
 6. Hei!
  Det er godt å komme i gang. Og veldig gode nyheter at du ikke har spredning til lymfer. Jeg fjernet h bryst juli 2008. Ingen spredning til lymfene. Men fjernet 4 for å være helt sikker.
  Operasjonen trenger du ikke å grue deg til. Og det er godt å komme i gang med behandlinger. Da er du under kontroll og struktur:)

  Det blir nok både opp og nedturer. Og jeg husker at jeg fikk beskjed om å fokusere på det positive. Vel, det er lett å si. Av og til så går faktisk ikke det. Men det går greit likevel:) Ta tiden til hjelp. Og skynd deg sakte.

  Trening har blitt min greie. Da forsvinner uro og spenninger i kroppen.

  Lykke til med operasjon!

  Klem Tine

  SvarSlett
 7. fantastisk Sååå gode nyheter!!! Det var godt og høre! Takk for dine kommentarer!!!ig hyggelig at jeg kan innspirere, det betyr mer enn du aner å høre det!
  Hilsen Linda Haugvaldstad

  SvarSlett
 8. Kjempeflotte nyheter! Jeg gleder meg på dine vegne! :)

  Angående lymfene - her er en artikkel om vaktpostlymfediagnostikk. Du kan jo kanskje høre med sykehuset om dette er aktuelt for deg? Har du ikke spredning til lymfene, skal det jo ikke være nødvendig å fjerne alle lymfene?

  http://www.tidsskriftet.no/index.php?vp_SEKS_ID=833861

  SvarSlett

Takk for kommentar!